Brabantia built-in-bin - afvalverzamelaar 10 l - black  bol

Brabantia built-in-bin - afvalverzamelaar 10 l - black

Wanneer je niet zoveel ruimte hebt, is het laatste waar je op zit te wachten een grote ruimteopslokkende prullenbak. Het kan natuurlijk ook dat je het gewoon niet mooi vindt om een prullenbak in het zicht te plaatsen. Met de Brabantia Built in Bin is dit geen probleem meer. Bevestig hem eenvoudig aan de binnenkant van een kastje en het probleem is opgelost!
De prullenbak is gemaakt van corrosiebestendige materialen. Hierdoor is hij uitstekend geschikt voor vochtige ruimtes zoals de keuken en de badkamer. De emmer kun je gemakkelijk uit de houder halen zodat je hem goed kunt schoonhouden en eenvoudig de afvalzak verwisselt. De deksel is voorzien van een handgreep waarmee je de prullenbak gemakkelijk en geruisloos kunt openen en sluiten.

Kenmerken van de Brabantia Built in Bin afvalemmer;
- Inhoud: 10 liter
- Afmetingen: H 33 x B 26 x D 21 cm
- Materiaal: metaal en kunststof
- Geschikt voor links- en rechtsdraaiende deurtjes
- Gaat lang mee door de roestbestendige materialen

Prijs 19.99

Bekijken in de winkel »


Brabantia built-in-bin - afvalverzamelaar 10 l - black koop je o.a bijPrijzen

Hier zoek en vindt je de prullenbakken & pedaalemmers die je nodig hebt. Onze website bevat bijna alle prullenbakken die te koop zijn bij de betere webwinkels. Vaak besteld u vandaag een prullenbak, en is morgen al in huis / kantoor. Ideaal, u kunt ook direct zien bij welke winkel de laagste prijs voor de prullenbak wordt betaald. Hoe makkelijk kunnen wij het maken? Prullenbak24, de startpagina voor uw nieuwe prullenbak / pedaalemmer!