Brabantia touch bin - afvalverzamelaar 45 l - cobalt blue  bol

Brabantia touch bin - afvalverzamelaar 45 l - cobalt blue

De Brabantia Touch Bin afvalemmer 45 liter is eenvoudig in gebruik en is licht te bedienen. De afvalemmer is ruimtebesparend uitgevoerd en is perfect in een kleine keuken. De Touch Bin heeft een unieke scharnierconstructie. Dit Touch Bin Systeem zorgt voor een vederlichte bediening en tijdloze vormgeving. Een lichte druk op de deksel is genoeg om de Touch Bin soepel en geruisloos te openen. De afvalemmer is voorzien van een gepatenteerde dekselsluiting die de emmer volledig afsluit. Hierdoor komen er geen nare luchtjes vrij wanneer de afvalbak is afgesloten. De afvalzakken worden over de rand van de binnenemmer getrokken. Wanneer het deksel op zijn plek gezet wordt is de afvalzak vrijwel onzichtbaar door de diepere rand, en dat staat natuurlijk wel zo netjes. De Touch Bin van Brabantia heeft een handvat aan de achterkant zodat deze gemakkelijk verplaatst kan worden. De kunststof binnenemmer is eenvoudig uit de buitenemmer te halen. Zo is de emmer goed schoon te maken. De onderkant van de Touch Bin is antislip, hierdoor gaat de prullenbak niet schuiven en wordt de vloer niet beschadigd.

Schoon en netjes
De FPP- varianten zijn voorzien van een FPP- laag (Finger Print Proof - vingerafdrukvrij) op het deksel of op de gehele afvalemmer. Deze coating zorgt ervoor dat vlekjes of vette vingerafdrukken niet te zien zijn op de afvalemmer. Hierdoor blijft de Brabantia Touch Bin 30 liter er altijd verzorgd uitzien zelfs in een druk huishouden waar de afvalemmer veelvuldig wordt gebruikt. Ook het schoonmaken van de afvalemmer gaat juist door deze coating perfect. Schrobben op vette vlekken is niet meer nodig omdat ze door de coating niet kunnen blijven zitten.

Afvalzakken uit het zicht
De afvalzakken worden over de rand van de binnenemmer getrokken. Wanneer het deksel op zijn plek gezet wordt is de afvalzak vrijwel onzichtbaar door de diepere rand, en dat staat natuurlijk wel zo netjes.

Kenmerken van de Brabantia Touch Bin afvalemmer;
• Inhoud: 45 liter
• Afmetingen: H 75,5 x ø 37 cm
• Materiaal: RVS en uitneembare kunststof binnenemmer
• Eenvoudige bediening met 'Soft touch' sluiting

Prijs 219.00

Bekijken in de winkel »


Brabantia touch bin - afvalverzamelaar 45 l - cobalt blue koop je o.a bijPrijzen

Hier zoek en vindt je de prullenbakken & pedaalemmers die je nodig hebt. Onze website bevat bijna alle prullenbakken die te koop zijn bij de betere webwinkels. Vaak besteld u vandaag een prullenbak, en is morgen al in huis / kantoor. Ideaal, u kunt ook direct zien bij welke winkel de laagste prijs voor de prullenbak wordt betaald. Hoe makkelijk kunnen wij het maken? Prullenbak24, de startpagina voor uw nieuwe prullenbak / pedaalemmer!