Brabantia touch bin - afvalverzamelaar 50 l - matt black  bol

Brabantia touch bin - afvalverzamelaar 50 l - matt black

De Brabantia Touch Bin afvalemmer 50 liter is eenvoudig in gebruik en is licht te bedienen. De afvalemmer is ideaal voor grote gezinnen. De Touch Bin heeft een unieke scharnierconstructie. Dit Touch Bin Systeem zorgt voor een vederlichte bediening: Een lichte druk op de deksel is genoeg om de Touch Bin soepel en geruisloos te openen. De afvalemmer is voorzien van een gepatenteerde dekselsluiting die de emmer volledig afsluit waardoor er geen nare luchtjes vrijkomen wanneer de afvalbak gesloten is. De Touch Bin heeft geen losse binnenemmer. De afvalzakken kunnen over de rand van de buitenemmer worden getrokken. Wanneer het deksel van de Touch Bin geplaatst wordt is de afvalzak niet meer zichtbaar en dat is wel zo netjes. De onderkant van de Touch Bin is antislip, hierdoor gaat de prullenbak niet schuiven en wordt de vloer niet beschadigd.

Schoon en netjes
De FPP- varianten zijn voorzien van een FPP- laag (Finger Print Proof - vingerafdrukvrij) op het deksel of op de gehele afvalemmer. Deze coating zorgt ervoor dat vlekjes of vette vingerafdrukken niet te zien zijn op de afvalemmer. Hierdoor blijft de Brabantia Touch Bin er altijd verzorgd uitzien zelfs in een druk huishouden waar de afvalemmer veelvuldig wordt gebruikt. Ook het schoonmaken van de afvalemmer gaat eenvoudig door deze coating perfect. Schrobben op vette vlekken is niet meer nodig omdat ze door de coating niet kunnen blijven zitten.

Kenmerken van de Brabantia Touch Bin afvalemmer;
• Inhoud: 50 liter
• Afmetingen: H 70,5 x ø 40 cm
• Materiaal: RVS en kunststof
• Eenvoudige bediening met 'Soft touch' sluiting

Prijs 127.95

Bekijken in de winkel »


Brabantia touch bin - afvalverzamelaar 50 l - matt black koop je o.a bijPrijzen

Hier zoek en vindt je de prullenbakken & pedaalemmers die je nodig hebt. Onze website bevat bijna alle prullenbakken die te koop zijn bij de betere webwinkels. Vaak besteld u vandaag een prullenbak, en is morgen al in huis / kantoor. Ideaal, u kunt ook direct zien bij welke winkel de laagste prijs voor de prullenbak wordt betaald. Hoe makkelijk kunnen wij het maken? Prullenbak24, de startpagina voor uw nieuwe prullenbak / pedaalemmer!