Simplehuman afvalemmer 55 liter sensor  bol

Simplehuman afvalemmer 55 liter sensor

De Simplehuman Sensor Can 55 liter is zeer hygiënisch in gebruik omdat je nooit meer je handen hoeft te gebruiken voor het openen en sluiten van de afvalemmer. De Sensor Can heeft een zeer duurzaam mechanisme dat tegen hardhandig gebruik kan en niet snel beschadigd zal raken. Zo is de afvalemmer ook zeer geschikt in een huis met kinderen of huisdieren. Daarnaast heeft de Sensor Can een handig geurfilter die in het deksel geïntegreerd is.

Multi- Sense Technologie
De Sensor Can reageert op beweging en heeft de bijzondere Multi- sense technologie. Dit wil zeggen dat de afvalemmer reageert en zich aanpast op jouw gedrag. Wanneer je de afvalemmer wilt gebruiken dan hoef je je hand enkel over de voorzijde van het deksel te bewegen. De afvalemmer zal gelijk reageren. Doordat de sensor aan de bovenkant zit en niet aan de voorkant, zal de afvalemmer nooit opengaan wanneer je gewoon langsloopt. Zo verspil je geen energie en gaan de batterijen langer mee. Wanneer het deksel geopend is, wordt het gebied waarin de sensor getriggerd wordt vergroot. Wanneer je langer met de afvalemmer bezig bent, bijvoorbeeld met het vervangen van de vuilniszak, is het mogelijk om het deksel langer open te laten. Als er langer dan 3 seconden beweging wordt geregistreerd door de sensor dan blijft het deksel automatisch 30 seconden openstaan, ook al ben je even uit de buurt van de afvalemmer.

Batterijcompartiment
De Simplehuman Sensor Can heeft een batterijcompartiment aan de achterzijde van de afvalemmer. Dit compartiment is zeer eenvoudig te bereiken waardoor het vervangen van de batterijen ook zeer snel en efficiënt kan gebeuren. De afvalemmer werkt op 6 C- batterijen welke ongeveer een jaar mee zouden moeten gaan. Na dat jaar zijn de batterijen aan vervanging toe.

Kenmerken van de Simplehuman Sensor Can;
• Inhoud: 55 liter
• Afmetingen: H 63,8 x B 51,3 x D 33 cm
• Materiaal: RVS met kunststof accenten
• Geurfilter neutraliseert nare luchtjes

Prijs 291.00

Bekijken in de winkel »


Simplehuman afvalemmer 55 liter sensor koop je o.a bijPrijzen

Hier zoek en vindt je de prullenbakken & pedaalemmers die je nodig hebt. Onze website bevat bijna alle prullenbakken die te koop zijn bij de betere webwinkels. Vaak besteld u vandaag een prullenbak, en is morgen al in huis / kantoor. Ideaal, u kunt ook direct zien bij welke winkel de laagste prijs voor de prullenbak wordt betaald. Hoe makkelijk kunnen wij het maken? Prullenbak24, de startpagina voor uw nieuwe prullenbak / pedaalemmer!