Simplehuman afvalemmer rectangular 50 liter mat rvs  bol

Simplehuman afvalemmer rectangular 50 liter mat rvs

De Simplehuman Rectangular Deluxe FPP 50 liter heeft een grote opening. Hierdoor kun ook groter afval gemakkelijk weggegooid worden. Het robuuste pedaalmechanisme is iets breder dan gemiddeld, waardoor de deksel eenvoudig te openen is. Het is mogelijk om de deksel vast te zetten, zodat deze open blijft staan, wat ideaal is wanneer je veel afval weg te gooien hebt. De ingebouwde demper zorgt ervoor dat de deksel geruisloos sluit.

De Simplehuman afvalbak valt onder de Deluxe- collectie en is daardoor voorzien van verschillende extra’s. Zo heeft elke deluxe afvalbak een zeer duurzaam stalen pedaal. Je kunt voor de FPP-variant kiezen met een vingerafdrukvrije laag, waardoor je kunt de afvalbak openen en sluiten zonder dat er vieze afdrukken op de prullenbak komen. Hierdoor blijft de Simplehuman Rectangular 38 liter er altijd verzorgd uitzien, wat zeker in een huis met kinderen ideaal is.

Kenmerken van de Simplehuman Rectangular New Generation;
• Inhoud: 50 liter
• Afmetingen: H 65.5 x B 50,3 x D 32,6 cm
• Materiaal: RVS met kunststof accenten

Prijs 139.00

Bekijken in de winkel »


Simplehuman afvalemmer rectangular 50 liter mat rvs koop je o.a bijPrijzen

Hier zoek en vindt je de prullenbakken & pedaalemmers die je nodig hebt. Onze website bevat bijna alle prullenbakken die te koop zijn bij de betere webwinkels. Vaak besteld u vandaag een prullenbak, en is morgen al in huis / kantoor. Ideaal, u kunt ook direct zien bij welke winkel de laagste prijs voor de prullenbak wordt betaald. Hoe makkelijk kunnen wij het maken? Prullenbak24, de startpagina voor uw nieuwe prullenbak / pedaalemmer!