Simplehuman rectangular new generation - pedaalemmer 38 l - rvs  bol

Simplehuman rectangular new generation - pedaalemmer 38 l - rvs

De Simplehuman Rectangular New Generation - Afvalemmer - RVS 38ltr heeft een extra breed pedaal en is aan de achterkant voorzien van een stootlip zodat de prullenbak netjes tegen de muur gezet kan worden. Door deze stootlip blijven prullenbak en muur bespaard van beschadigingen. Als het deksel volledig geopend wordt zal deze nooit de muur raken.

Extra features
De Lid Shox zorgt ervoor dat het deksel voorzichtig en geruisloos sluit. De deksel is daarnaast gemaakt van mat RVS voor een elegant en aantrekkelijk uiterlijk. Deze variant is voorzien van een FPP- laag (Finger Print Proof - vingerafdrukvrij). Je kunt de afvalbak openen en sluiten zonder dat er vieze vingerafdrukken op de prullenbak komen. Hierdoor blijft de Simplehuman Rectangular 38 liter er altijd verzorgd uitzien.

Kenmerken van de Simplehuman Rectangular New Generation:
• Inhoud: 38 liter
• Afmetingen: H 65 x B 39,8 x D 34,9 cm
• Geruisloze sluiting
• FPP- variant (vingerafdrukvrij)

Prijs 119.00

Bekijken in de winkel »


Simplehuman rectangular new generation - pedaalemmer 38 l - rvs koop je o.a bijPrijzen

Hier zoek en vindt je de prullenbakken & pedaalemmers die je nodig hebt. Onze website bevat bijna alle prullenbakken die te koop zijn bij de betere webwinkels. Vaak besteld u vandaag een prullenbak, en is morgen al in huis / kantoor. Ideaal, u kunt ook direct zien bij welke winkel de laagste prijs voor de prullenbak wordt betaald. Hoe makkelijk kunnen wij het maken? Prullenbak24, de startpagina voor uw nieuwe prullenbak / pedaalemmer!