Simplehuman rectangular steelbar - pedaalemmer 38 l - wit  bol

Simplehuman rectangular steelbar - pedaalemmer 38 l - wit

De Rectangular Steelbar 38 liter pedaalemmer van Simplehuman is niet alleen een lust voor het oog, maar is daarnaast voorzien van diverse handige extra's waardoor de gebruiker verzekerd is van optimaal gebruikscomfort. Door het handige design is het mogelijk om de Steelbar direct tegen de muur aan te plaatsen. Er zijn geen uitstekende scharnieren en het deksel heeft geopend een perfecte hoek van 45 graden waardoor deze niet tegen de muur zal botsen bij het openen.

IJzersterk pedaal en stil deksel
De steelbar staat vooral bekend om het pedaal. Dit extra brede pedaal zorgt ervoor dat het gewicht goed verdeeld wordt over een breder oppervlak. Hierdoor worden zwakke punten vermeden en gaat het pedaal zeer lang mee. Wanneer je de deksel van de steelbar voor langere tijd geopend wilt hebben kun je het rode palletje aan de binnenzijde omhoog schuiven. Zo blijft het deksel open staan zolang als nodig is. Het deksel is daarnaast voorzien van een demper waardoor het deksel gecontroleerd en zachtjes dichtvalt.

Geïntegreerd geurfilter
De Steelbar heeft een geïntegreerd geurfilter welke nare luchtjes tegenhoudt. Dit filter is enkele maanden te gebruiken en kan daarnaast opnieuw opgeladen worden wanneer hij niet meer goed werkt. Leg het filter simpelweg enkele uren in de zon en hij werkt daarna weer als vanouds.

FPP = Vingerafdrukvrij
De mat stalen variant van de Simplehuman Rectangular Steelbar is voorzien van een FPP- laag (Finger Print Proof - vingerafdrukvrij). Je kunt de afvalbak openen en sluiten zonder dat de vingerafdrukken op de prullenbak komen. Hierdoor blijft de Steelbar er altijd verzorgd uitzien. Zeker in een huis met kinderen is dit ideaal. Het verwijderen van vingerafdrukken is, dankzij de vingerafdrukvrije laag, voorbij.

Kenmerken van de Simplehuman Steelbar FPP Afvalemmer:
• Inhoud: 38 liter
• Afmetingen: H 63,2 x B 48,7 x D 35,6 cm

Prijs 199.00

Bekijken in de winkel »


Simplehuman rectangular steelbar - pedaalemmer 38 l - wit koop je o.a bijPrijzen

Hier zoek en vindt je de prullenbakken & pedaalemmers die je nodig hebt. Onze website bevat bijna alle prullenbakken die te koop zijn bij de betere webwinkels. Vaak besteld u vandaag een prullenbak, en is morgen al in huis / kantoor. Ideaal, u kunt ook direct zien bij welke winkel de laagste prijs voor de prullenbak wordt betaald. Hoe makkelijk kunnen wij het maken? Prullenbak24, de startpagina voor uw nieuwe prullenbak / pedaalemmer!