Simplehuman rectangular steelbar - pedaalemmer - 38 liter - antraciet  bol

Simplehuman rectangular steelbar - pedaalemmer - 38 liter - antraciet

Simplehuman’s pedaalemmers zijn beroemd. Dit vierkante model Steelbar uit antivlek roestvrij staal met antislipbodem bevestigt deze reputatie. Een paar sterke punten: De deksel sluit langzaam, bijna geruisloos, maar kan ook open blijven staan voor langere klusjes. Het ruimtebesparend pedaal is berekend op 150.000 keer steppen.

Het interne dekselscharnier maakt directe plaatsing tegen de muur mogelijk. De emmer blijft glimmen vanwege zijn geborstelde antivlek-laag en ruikt fris door zijn houtskool geurfilter. Afvalzakken verdwijnen deels in de bag tuck opbergsleuf. Op beide 38 liter modellen zit maar liefst tien jaar garantie.
• Inhoud: 38 liter
• Afmetingen: 48,8 x 35,6 x 63,2 cm

Prijs 169.00

Bekijken in de winkel »


Simplehuman rectangular steelbar - pedaalemmer - 38 liter - antraciet koop je o.a bijPrijzen

Hier zoek en vindt je de prullenbakken & pedaalemmers die je nodig hebt. Onze website bevat bijna alle prullenbakken die te koop zijn bij de betere webwinkels. Vaak besteld u vandaag een prullenbak, en is morgen al in huis / kantoor. Ideaal, u kunt ook direct zien bij welke winkel de laagste prijs voor de prullenbak wordt betaald. Hoe makkelijk kunnen wij het maken? Prullenbak24, de startpagina voor uw nieuwe prullenbak / pedaalemmer!