Typhoon vintage - afvalemmertje - zwart  bol

Typhoon vintage - afvalemmertje - zwart

Dit afvalemmertje van Typhoon komt uit de Vintage serie. Met deze serie kijkt Typhoon met nostalgie terug naar de tijd van onze grootouders. De charme van de vormgeving maakt dit afvalemmertje tot een uniek ontwerp dat leuk staat op je wekblad. Naast mooi is dit afvalemmertje ook praktisch: hij is gemakkelijk schoon te maken en dankzij het koolstoffilter worden geurtjes geneutraliseerd.

Typhoon ontwerpt stijlvolle, innovatieve producten waarbij er veel aandacht wordt besteed aan vorm en functie. Naast oog voor detail heeft Typhoon ook oog voor het milieu. Waar mogelijk wordt er zo duurzaam mogelijk geproduceerd.

Kenmerken Typhoon Vintage Afvalemmertje:
- Materiaal: Emaille
- Koolstoffilter neutraliseert geurtjes
- Gemakkelijk schoon te maken
- Afmetingen: H 21 cm, Ø 18 cm

Prijs 39.95

Bekijken in de winkel »


Typhoon vintage - afvalemmertje - zwart koop je o.a bijPrijzen

Hier zoek en vindt je de prullenbakken & pedaalemmers die je nodig hebt. Onze website bevat bijna alle prullenbakken die te koop zijn bij de betere webwinkels. Vaak besteld u vandaag een prullenbak, en is morgen al in huis / kantoor. Ideaal, u kunt ook direct zien bij welke winkel de laagste prijs voor de prullenbak wordt betaald. Hoe makkelijk kunnen wij het maken? Prullenbak24, de startpagina voor uw nieuwe prullenbak / pedaalemmer!